0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Florida Panthers geven Edmonton Oilers geen kans om te winnen
13 Jun

Florida Panthers geven Edmonton Oilers geen kans om te winnen

De New York Rangers hebben de regel van de President's Trophy uiteindelijk niet overtreden, want ze verloren van de Florida Panthers in de finale van de Eastern Conference. Florida Panthers is al jaren op rij door naar de finale, en dit is opnieuw een kans waar de spelers samen voor hebben gewerkt. Met name doelman Sergei Bobrovsky en aanvoerder Aleksander Barkov zijn volhardend geweest en hebben een heel seizoen hard voor deze kans gewerkt. Toen Florida Panthers Edmonton Oilers met 2-0 voorstond, werd hun aanvoerder Aleksander Barkov door de tegenstander in het hoofd geraakt en verliet hij het veld.

Omdat Florida Panthers de deelname van aanvoerder Aleksander Barkov waarschijnlijk zal verliezen, is de uitkomst van het derde duel nog onvoorspelbaarder. De blessure van Aleksander Barkov kan zeer ernstig zijn, dus na de overwinning van de wedstrijd vierden zijn teamgenoten helemaal geen feest. Welk effect zal de blessure van aanvoerder Aleksander Barkov deze keer met zich meebrengen? Misschien zullen de spelers harder werken om te winnen als ze goedkope Florida Panthers shirt dragen, of kan de algehele kracht ernstig worden aangetast.

Wat was de mentaliteit van de Edmonton Oilers-speler die Florida Panthers-aanvoerder Aleksander Barkov raakte? Was het echt gewoon een ongeluk? De verslaggever interviewde Connor McDavid hierover, en hij zei alleen maar rustig: "Elke speler die de NHL shirt aantrekt om aan de wedstrijd deel te nemen, kan de mate van fysieke gezondheid niet garanderen en denkt dat dit bij het spel hoort." In deze wedstrijd verloor Edmonton Oilers niet alleen de wedstrijd, maar werden ook enkele fouten van de spelers door mensen bekritiseerd. Het is voor Edmonton Oilers onmogelijk om op deze manier de eindoverwinning te behalen. Fans hopen dat Florida Panthers hard zullen blijven werken en hun tegenstanders met resultaat zullen verslaan.