0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Detroit Red Wings is tijd om door te breken en zijn kracht te bewijzen
05 Jan

Detroit Red Wings is tijd om door te breken en zijn kracht te bewijzen

Niemand dacht dat Detroit Red Wings San Jose Sharks met 6-2 kon verslaan zonder één man. Ze scoorden zelfs twee goals in 37 seconden. De San Jose Sharks zijn gedaald in de recente wedstrijd en zijn gedaald naar de zesde plaats in de divisie. Nadat Detroit Red Wings San Jose Sharks had verslagen, eindigde het team de 100 wedstrijden in de Little Caesars Arena zonder een doelvacature. Dit seizoen is Detroit Red Wings blijven groeien en zijn ze gestegen naar nummer 5 in de divisie.

Het record van Detroit Red Wings van de afgelopen twee jaar is niet ideaal, ze staan ​​altijd onderaan de ranglijst. Detroit Red Wings is een van de meest populaire en succesvolle teams in de NHL, dus hun NHL shirt zijn geliefd bij fans over de hele wereld. Dit jaar droegen veel fans van over de hele wereld goedkope Detroit Red Wings shirt en kwamen ze juichen en juichen. Ze hopen dat deze lange geschiedenis van het team opnieuw glorie kan creëren.

Sinds 2008 is Detroit Red Wings nooit meer doorgegaan naar de finale. In 2017 verhuisde Detroit Red Wings naar Little Caesars Arena en slaagde er niet in hun lot te veranderen. Ze hebben niet veel doorbraken gemaakt in deze 5 jaar. Detroit Red Wings is een oud team, ze moeten hun kracht gebruiken om de waarde van het bestaan ​​opnieuw te bewijzen, dus dit seizoen moeten ze streven naar betere resultaten.