0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De terugkeer van Patrick Kane bezorgt de Chicago Blackhawks hun eerste wedstrijdzege
03 Nov

De terugkeer van Patrick Kane bezorgt de Chicago Blackhawks hun eerste wedstrijdzege

Enige tijd geleden konden de spelers van Chicago Blackhawks niet meedoen vanwege COVID-19 en ook het record van het team kende een groot gat. Door de afwezigheid van de hoofdspelers verloren de Chicago Blackhawks 7 van de 10 wedstrijden. In deze ronde versloegen de Chicago Blackhawks de Ottawa Senators met 5-1 en won de ploeg de eerste wedstrijd van het seizoen. Patrick Kane en zijn teamgenoten droegen opnieuw de goedkope Chicago Blackhawks shirt om te strijden, en ze omhelsden elkaar gelukkig om de terugkeer van de overwinning te vieren.

Patrick Kane keerde weer terug en bracht grote verrassingen voor het team. Hij scoorde drie goals in het spel. Patrick Kane scoorde een backhand, een direct schot en een enkel schot. Zijn uitmuntende optreden oogstte een warm applaus van het publiek. De rode NHL shirt nr. 88 valt erg op op het veld omdat hij op Patrick Kane werd gedragen.

De Chicago Blackhawks hebben de wedstrijd al lang niet meer gewonnen, en deze wedstrijd deed de fans huilen van vreugde. De fans bedanken Patrick Kane voor zijn toewijding en harde werk voor het team. Ze bewonderen deze geweldige speler. Na de wedstrijd begonnen Patrick Kane en de fans een interessante interactie. Iedereen werd opnieuw diep aangetrokken door deze humoristische, schattige en capabele speler.