0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De nieuwe generatie jonge spelers van Tampa Bay Lightning presteert goed
23 Dec

De nieuwe generatie jonge spelers van Tampa Bay Lightning presteert goed

De laatste NHL-wedstrijd voor Kerstmis was Tampa Bay Lightning vs. Vegas Golden Knights. Het duel tussen deze twee sterke teams bracht je een prachtige spelscène. Beide seizoenen gingen Vegas Golden Knights door naar de laatste halve finales, maar kwamen helaas geen wedstrijd tegen Tampa Bay Lightning tegen. In de halve finales van 2019 verloren de Vegas Golden Knights van Dallas Stars en in de halve finales van 2020 verloren ze opnieuw van Montreal Canadiens. Vegas Golden Knights is erg blij om in deze ronde te kunnen strijden tegen Tampa Bay Lightning. Alleen door tegen de sterken te spelen, kunnen we de kracht van het team beter zien.

Tampa Bay Lightning versloeg uiteindelijk Vegas Golden Knights met 4-3. Aanvoerder Steven Stamkos scoorde een doelpunt om het einde te keren. Het langeafstandsdoel van Steven Stamkos is notoir krachtig en hij gebruikte deze vaardigheid opnieuw in dit spel. In dit spel was de verdediging van de Vegas Golden Knights zeer solide en werden de Tampa Bay Lightning-spelers vele malen onderschept. Op dit moment zijn Tampa Bay Lightning en Vegas Golden Knights respectievelijk de eerste in de divisiepunten. Ze hopen allebei dat de NHL shirt van hun team weer op het finaleveld zal verschijnen.

De kracht van Tampa Bay Lightning dit seizoen heeft niet iedereen teleurgesteld. Ze zijn hetzelfde als de voorgaande twee seizoenen, hoe stabieler ze spelen in de volgende wedstrijden. In deze wedstrijd scoorde Gabriel Fortier, gekleed in het goedkope Tampa Bay Lightning shirt met nummer 82, het eerste doelpunt van het seizoen. Hij werd net eind november teruggeroepen door het team. De 21-jarige Gabriel Fortier werd geselecteerd door Tampa Bay Lightning in de draft van 2018 en daarna leende het team hem uit aan andere teams om te oefenen. Veel oude spelers van Tampa Bay Lightning hebben het team dit jaar verlaten en het team heeft veel uitstekende jonge spelers teruggeroepen om deel te nemen aan het spel. Tampa Bay Lightning heeft de positie niet verpest door de toevoeging van jonge spelers. Ze gaven deze jonge spelers meer kansen om in elke wedstrijd te spelen.