0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De mentaliteit van spelers van New York Islanders
11 Nov

De mentaliteit van spelers van New York Islanders

De teams die vorig seizoen goed presteerden in de NHL, stelden door hun optreden dit seizoen het publiek een beetje teleur. Pittsburgh Penguins, New York Islanders en Colorado Avalanche zijn allemaal teams die vorig seizoen erg goed presteerden, maar hun records dit seizoen zijn allemaal de onderkant van de divisie geworden. Colorado Avalanche speelt niet goed, hoofdspeler Nathan MacKinnon is geblesseerd en mist het schema voor de komende maand. Welke speler stuurt het team?

De New York Islanders zijn een geweldig team. Door de jaren heen hebben ze altijd slecht gepresteerd in de vroege stadia van het spel, maar ze waren dapper genoeg om hun tegenstanders in de latere games in te halen. De New York Islanders zijn in deze twee seizoenen doorgestoten naar de halve finales, maar een stabiele mentaliteit ontbreekt bij de spelers. In de halve finales van vorig seizoen waren de New York Islanders en Tampa Bay Lightning allebei erg sterk. De ongeëvenaarde kracht van de twee teams sleepte het schema naar de zevende matchup. Tijdens de wedstrijd zag het publiek echter duidelijk het ongeduldige optreden van de spelers van de New York Islanders. Ze trokken opzettelijk aan de NHL shirt van de tegenstander voor veel overtredingen, waardoor de twee partijen in een gevecht verwikkeld raakten.

De mentaliteit van de speler is erg belangrijk in het spel. In dit opzicht presteerden de Tampa Bay Lightning-spelers erg goed. Veel kijkers willen dit seizoen blijven kijken naar de confrontatie tussen Tampa Bay Lightning en New York Islanders. Zullen ze elkaar in het derde jaar weer ontmoeten? In de afgelopen twee jaar zijn zowel de goedkope Tampa Bay Lightning shirt als de goedkope New York Islanders shirt geliefd bij veel fans. Ze willen dat de twee teams verschillende passie voor het spel tonen. Het publiek herinnerde zich het afgelopen seizoen van Tampa Bay Lightning en New York Islanders in zeven duels. De spelers aan beide kanten vochten drie keer. Hoeveel haat hadden ze in hun harten verzameld.