0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De koppige vastberadenheid van een 35-jarige doelman
15 Jun

De koppige vastberadenheid van een 35-jarige doelman

De koppige vastberadenheid van een 35-jarige doelman heeft de richting voor een team bepaald. In de finale van vorig seizoen verloor Florida Panthers van de Golden Knights, en de spelers trokken hun goedkopenhlshirts uit en vertrokken verdrietig. Alleen de ogen van doelman Sergei Bobrovsky waren vastberaden en zeiden tegen zijn teamgenoten dat ze niet verdrietig moesten zijn en dat hij volgend seizoen weer terug zou komen. Daarna stond Sergei Bobrovsky erop de goedkope Florida Panthers shirt te dragen tijdens trainingen buiten het seizoen, en verkende hij de grenzen van elke actie en verdediging serieuzer.

Aan het begin van dit seizoen was de mentaliteit van de spelers van de Florida Panthers nog niet volledig aangepast en waren de prestaties van het team in algemene staat. Totdat de spelers diep ontroerd waren door het doorzettingsvermogen van doelman Sergei Bobrovsky, kozen ze ervoor om zich weer te verenigen om verder te gaan richting het doel. Florida Panthers had geen idee dat Sergei Bobrovsky, die destijds haastig werd gecontracteerd, het team de komende jaren succesvol zou maken.

Vooral vorig seizoen, toen de Florida Panthers opnieuw de finale bereikten, leek het een grote impact te hebben op Sergei Bobrovsky. Sergei Bobrovsky wist dat de Florida Panthers een team was dat heel graag het kampioenschap wilde winnen, en hij wilde ook streven naar de mogelijkheid om op deze bijzondere leeftijd opnieuw het kampioenschap te winnen. Met een sterk verlangen om het kampioenschap te winnen, werkte Sergei Bobrovsky hard en begon zijn training in 2023 te versterken, en zag uiteindelijk zijn stabielere prestaties in 2024.