0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
De droom van doelman Carey Price van Montreal Canadiens
28 Aug

De droom van doelman Carey Price van Montreal Canadiens

De meest betreurenswaardige speler van de NHL vorig seizoen was doelman Carey Price, die de Stanley Cup in 14 jaar niet won met Montreal Canadiens. Vorig seizoen was de eerste keer dat Carey Price de nummer 31 NHL shirt droeg om door te gaan naar de finale, maar helaas verloren ze uiteindelijk van Tampa Bay Lightning. Hoewel Montreal Canadiens werd verslagen, maakte het optreden van doelman Carey Price toch indruk op het publiek.

In de finale tussen Montreal Canadiens en Tampa Bay Lightning keek Carey Price strak naar het doelpunt. Hij hoopte dat hij door hard werken het spel kon veranderen. Dus in de laatste wedstrijd scoorde geen van beide partijen een doelpunt in de eerste helft en beide keepers speelden erg goed. In de tweede helft won de tegenstander door nalatigheid van de aanvaller van Montreal Canadiens een sleuteldoelpunt.

Aan het einde van de wedstrijd nam Carey Price helaas afscheid van het stadion. Zijn 14-jarige droom kwam nog steeds niet uit. Carey Price houdt al van kinds af aan van de goedkope Montreal Canadiens shirt, dus hij heeft er nooit aan gedacht om het team te veranderen omwille van zijn dromen. Door de jaren heen is Carey Price er vast van overtuigd dat Montreal Canadiens de Stanley Cup opnieuw kan winnen, en hij wacht op deze kans.