0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
David Backes koos ervoor om zich terug te trekken uit zijn favoriete team
11 Sep

David Backes koos ervoor om zich terug te trekken uit zijn favoriete team

David Backes eindigde de race in mei van dit jaar. Zijn lichaam is niet in staat geweest om de energie te krijgen die nodig is voor de race. De tegenstander van David Backes in de laatste wedstrijd was Saint Louis Blues, dus het publiek stond op en juichte voor hem. David Backes heeft in zijn carrière drie NHL shirt gedragen en zijn favoriet is altijd de blauwe St. Louis Blues shirt.

David Backes speelde tien jaar bij Saint Louis Blues. Hij ging van een gewone speler naar de laatste aanvoerder. Toen Saint Louis Blues in 2019 voor het eerst de Stanley Cup won, was ook David Backes getuige van de groei van het team. Op dat moment, hoewel David Backes een Boston Bruins shirt droeg als zijn tegenstander, zouden zijn gevoelens voor Saint Louis Blues nooit veranderen. Die wedstrijd was ook de eer die David Backes het dichtst bij de Stanley Cup-kampioenschappen haalde. Helaas verloor Boston Bruins in de laatste zevende wedstrijd.

David Backes werd in 2020 door Boston Bruins als handelsspeler verkocht aan Anaheim Ducks en het jaar daarop ging zijn fysieke conditie langzaam achteruit. Nadat het contract van David Backes bij Anaheim Ducks afliep, koos hij ervoor om een ​​eendaags contract te tekenen bij Saint Louis Blues. David Backes hoopt met pensioen te gaan bij Saint Louis Blues, en uiteindelijk kreeg hij ook de belofte van het team.