0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Colorado Avalanche verwacht dat Tampa Bay Lightning doorgaat naar finale
08 Jun

Colorado Avalanche verwacht dat Tampa Bay Lightning doorgaat naar finale

In de NHL Western Conference maakte Colorado Avalanche gemakkelijk een einde aan het speelschema in 4 wedstrijden en schoof op naar de finale, terwijl de Eastern Conference na 4 wedstrijden op een 2-2 gelijkspel stond. Colorado Avalanche heeft dit seizoen nog geen zeven-game matchup gehad, en ze hebben het schema altijd kunnen afronden met snelle overwinningen. De Tampa Bay Lightning kwam weer op de voorgrond na twee wedstrijden te hebben verloren en de laatste twee wedstrijden op rij te winnen. Het was niet gemakkelijk voor de New York Rangers om de finale te halen, met zeven wedstrijden gespeeld in elk van de eerste twee rondes.

Colorado Avalanche versloeg de Edmonton Oilers met 6-5 in overwerk in Game 4 om officieel door te gaan naar de finale. Colorado Avalanche beleefde deze keer de wedstrijd van Edmonton Oilers. Sommige spelers van het team waren geblesseerd en hadden voldoende tijd nodig om te herstellen, dus het was zeer gunstig voor hen om het schema vroeg te beëindigen. De New York Rangers hebben de Tampa Bay Lightning niet verslagen in hun derde matchup, dus het wordt moeilijk voor hen om opnieuw te winnen. De meeste mensen kennen de strategie van Tampa Bay Lightning, en als ze het tij kunnen keren in Game 3, is het genoeg om te laten zien dat de coach de kracht van de tegenstander heeft gezien.

De concurrentie in de Eastern Conference is hevig en ze hebben dit seizoen zeven wedstrijden in meerdere programma's gespeeld. Op dit moment dragen fans van over de hele wereld goedkope Tampa Bay Lightning shirt en goedkope New York Rangers shirt naar de scène om de wedstrijd te bekijken, en ze kijken uit naar de teams die ze ondersteunen door kunnen gaan naar de finale. Zal de Tampa Bay Lightning het roer weer omdraaien tegen de New York Rangers? We kijken nog steeds uit naar de laatste confrontatie tussen de jonge Colorado Avalanche en de tweevoudig kampioen Tampa Bay Lightning.