0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Colorado Avalanche verliest groot voordeel bij zege op Edmonton Oilers
10 Jun

Colorado Avalanche verliest groot voordeel bij zege op Edmonton Oilers

Colorado Avalanche's grootste hoop op dit moment is dat de finale van de Eastern Conference kan worden uitgesteld tot Game 7 om de uitkomst te bepalen, en ze hebben genoeg tijd nodig voor spelers met handblessures om te herstellen. Hoewel Colorado Avalanche de Edmonton Oilers in een quick fix met 4-0 versloeg, was het jammer dat meerdere spelers tijdens de wedstrijd geblesseerd raakten. Colorado Avalanche Naast de vorige keer dat doelman Darcy Kuemper zijn bovenlichaam blesseerde, liepen in de komende drie wedstrijden ook meerdere aanvallers ernstige handblessures op.

Darcy Kuemper is hersteld van zijn blessure en zal in de finale zeker weer de goedkope Colorado Avalanche shirt kunnen dragen. De vier wedstrijden van de Edmonton Oilers vormden een ernstige bedreiging voor de gezondheid van de Colorado Avalanche-spelers en Evander Kane werd voor één wedstrijd geschorst. Colorado Avalanche had het geluk om de Edmonton Oilers in vier wedstrijden uit te schakelen, anders hadden ze de finale gehaald zonder gezonde spelers. Degenen die de goedkope Edmonton Oilers shirt droegen, probeerden wanhopig de finale te halen, maar helaas waren ze te gewelddadig in het spel en verloren ze hun kansen.

Tampa Bay Lightning heeft drie wedstrijden op rij gewonnen en Game 6 zal voor beide partijen erg belangrijk zijn. De Tampa Bay Lightning liet de fans niet in de steek, ze waren altijd in staat om lessen te trekken uit tegenspoed en deze te gebruiken om hun tegenstanders te verslaan. Na drie jaar accumulatie heeft Tampa Bay Lightning zeer ervaren om te winnen van de teams waartegen ze hebben gespeeld. Toen Tampa Bay Lightning tegenover een relatief onbekend team stond, moesten ze elkaars sterke punten ervaren in de eerste twee daadwerkelijke gevechten, en vervolgens pasten ze een nieuwe strategie aan om hun tegenstanders te verslaan.