0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Coach Bruce Cassidy krijgt acht dagen na zijn ontslag nieuw teamvertrouwen
15 Jun

Coach Bruce Cassidy krijgt acht dagen na zijn ontslag nieuw teamvertrouwen

De Boston Bruins ontsloegen coach Bruce Cassidy nadat hij zes jaar lang de finale niet had gehaald. Hoewel Bruce Cassidy de Boston Bruins tijdens zijn zes jaar als coach naar de play-offs heeft geleid, is het doel van het team om een ​​kampioenschap te winnen. Bruce Cassidy had het moeilijk om de doelen van de Boston Bruins te bereiken, dus hij had niet al te veel spijt van zijn vertrek.

Bruce Cassidy bereikte de Boston Bruins-doelen niet, maar zijn coachingsvermogen werd door velen erkend. Vooral in deze twee seizoenen versloeg Boston Bruins tegenstanders heldhaftig in de tweede helft van de reguliere competitie om door te gaan naar de play-offs. Misschien ontbreekt het coachingsvermogen van Bruce Cassidy in de play-offs voor de Boston Bruins, die veel historische bronnen hebben. Maar voor de nieuw opgerichte Vegas Golden Knights erkennen ze heel erg het coachingsvermogen van Bruce Cassidy.

Op 6 juni trok Bruce Cassidy de goedkope Boston Bruins shirt uit die hij jarenlang had vergezeld om afscheid te nemen van de spelers. Onverwacht werd hij binnen 8 dagen uitgenodigd door het nieuwe team. Toen Bruce Cassidy de goedkope Golden Knights shirt in het midden van het veld zag hangen, was hij plotseling erg dankbaar en dankbaar voor de erkenning van zijn kracht door het team. De Vegas Golden Knights besloten van coach te wisselen nadat ze de play-offs niet hadden gehaald, en nu hebben ze de juiste match gevonden.