0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Carolina Hurricanes verpletterd door Columbus Blue Jackets voor de eerste keer met 6 goals
14 Jan

Carolina Hurricanes verpletterd door Columbus Blue Jackets voor de eerste keer met 6 goals

Voor het eerst dit seizoen scoorde Carolina Hurricanes geen doelpunt in de wedstrijd en het team scoorde 6 doelpunten door de tegenstander. In deze wedstrijd verloren de Carolina Hurricanes vier doelpunten en het team stuurde Jack LaFontaine, die voor het eerst de nummer 80-NHL shirt droeg. Op 9 januari 2022 hadden Jack LaFontaine en Carolina Hurricanes net een eenjarig instapcontract getekend, maar kregen helaas te maken met een slechte situatie in zijn eerste wedstrijd.

De Columbus Blue Jackets versloegen de Carolina Hurricanes met 6-0 en het team scoorde drie doelpunten binnen 1:7 van het derde kwart. Het waren de op één na snelste drie doelpunten in de geschiedenis van Columbus Blue Jackets, waarbij het team in 2016 drie doelpunten maakte in 51 seconden. De fans in de goedkope Columbus Blue Jackets shirt omhelsden elkaar gelukkig terwijl hun team de als eerste geplaatste Carolina Hurricanes in de divisie versloeg. Nadat de Carolina Hurricanes de wedstrijd verloren, werden ze vervangen door de New York Rangers op nummer 1 in de divisie.

De meest trieste speler in de wedstrijd was Brady Skjei, die er niet in slaagde zijn 400e NHL-wedstrijd te winnen. Brady Skjei was bedroefd om zijn goedkope Carolina Hurricanes shirt te zien en had er spijt van dat hij de wedstrijd niet had gewonnen. Omdat Brady Skjei ook een voormalige New York Rangers-speler was, maar helaas heeft het team hem ingeruild voor een eerste ronde van 2020. Dus de Carolina Hurricanes verloren van de New York Rangers na het verliezen van deze wedstrijd, en dat is het laatste wat Brady Skjei wil zien.