0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Brayden Point speelt in openingswedstrijd Grand Finals
18 Jun

Brayden Point speelt in openingswedstrijd Grand Finals

De finales tussen de Tampa Bay Lightning en Colorado Avalanche staan ​​op het punt van beginnen, en de twee teams zullen het nog een paar wedstrijden opnemen tegen elkaar. In deze finale staat Brayden Point, die al een maand rust, op het punt om de goedkope Tampa Bay Lightning shirt weer te dragen. Zijn terugkeer heeft zijn teamgenoten meer vastberadenheid gegeven om te winnen. Brayden Point heeft de afgelopen drie jaar uitstekende vooruitgang geboekt bij Tampa Bay Lightning, zowel qua spel als qua mentaliteit. De tweevoudig kampioensonderscheiding van de Tampa Bay Lightning is onlosmakelijk verbonden met Brayden Point, die altijd in staat is om te barsten van energie in het aangezicht van tegenspoed.

Tampa Bay Lightning tekende vorig jaar een verlenging van acht jaar bij Brayden Point en het team gelooft absoluut dat de toekomst van deze speler nog beter zal zijn. Omdat het team de kwaliteit van aanvoerder Steven Stamkos in Brayden Point ziet, is hij zo consistent en draait het allemaal om spelen voor de Tampa Bay Lightning. Dit keer raakte Brayden Point geblesseerd in de eerste ronde van de play-offs, maar kon hij gelukkig na een maand revalideren in de finale spelen.

Brayden Point is teamgenoten erg dankbaar voor het winnen van ronde na ronde, waardoor ze de kans krijgen om hun NHL shirt weer aan te trekken voor de uiteindelijke finale. Brayden Point speelt in de openingswedstrijd en coach Jon Cooper hoopt dat hij niet wordt beïnvloed door zijn mentaliteit na de blessure. Steven Stamkos, Nikita Kucherov en Andrei Vasilevskiy zijn verheugd om Brayden Point terug te hebben, en zijn aanwezigheid geeft teamgenoten meer vertrouwen om Colorado Avalanche te verslaan.