0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Brayden Point doet graag mee met aanvoerder Steven Stamkos
25 Dec

Brayden Point doet graag mee met aanvoerder Steven Stamkos

De opkomst van een team is onlosmakelijk verbonden met de opkomst van uitstekende spelers. De reden waarom Tampa Bay Lightning het Stanley Cup-kampioenschap kon herverkiezen, hangt af van de opkomst van die jonge spelers. Dit omvat een bijzonder goede speler, hij is Brayden Point die de nr. 21 goedkope Tampa Bay Lightning shirt draagt. Dit seizoen heeft Brayden Point opnieuw goed gespeeld en zijn snelheid en vaardigheden zijn effectief gebruikt.

Naast Brayden Point is het succes van Tampa Bay Lightning onlosmakelijk verbonden met de inspanningen van kapitein Steven Stamkos en Nikita Kucherov. Dit jaar heeft Tampa Bay Lightning opnieuw een aantal uitstekende jeugdspelers gecultiveerd, en ze zijn allemaal dol op deze donkerblauwe goedkopenhlshirts. Tampa Bay Lightning is de afgelopen jaren een team geworden waar uitstekende spelers bij willen aansluiten. Ze hebben in elke wedstrijd een stabiele prestatie neergezet.

Brayden Point werkt al 6 jaar bij Tampa Bay Lightning en hij heeft veel ervaring in dit team. Dit jaar heeft Brayden Point wederom een ​​8-jarig contract met Tampa Bay Lightning in de wacht gesleept. Hij is erg blij dat hij door het team wordt erkend. Brayden Point speelt het liefst met Steven Stamkos. Hij heeft veel kennis en mentaliteit van de kapitein geleerd. Nu is Steven Stamkos nog steeds een onmisbare hoofdrolspeler in Tampa Bay Lightning. Zijn explosiviteit kan in een kritieke periode altijd het tij van de strijd keren.