0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Brayden Point bedankt Steven Stamkos voor zijn erkenning
04 Sep

Brayden Point bedankt Steven Stamkos voor zijn erkenning

Het succes van Tampa Bay Lightning is onlosmakelijk verbonden met de kracht van elke speler. Het team won de Stanley Cup voor twee opeenvolgende jaren. Dit jaar verlengde Tampa Bay Lightning Brayden Point voor een 8-jarig contract ter waarde van $ 76 miljoen. Het team hecht veel waarde aan de prestatie van deze speler. Sinds Brayden Point werd geselecteerd door Tampa Bay Lightning in de draft van 2014, draagt ​​hij de nr. 21- NHL shirt voor dit team.

De prestaties van Brayden Point in het driejarige initiële trainingskamp waren matig. Op dat moment was het team er niet zeker van om hem in de officiële wedstrijd te laten gaan. Net zoals het team aarzelde, was het aanvoerder Steven Stamkos die de kracht van Brayden Point herkende en hem vroeg om mee te doen aan het NHL-spel. In de play-offs 2019-20 miste Steven Stamkos de wedstrijd vanwege een fysieke operatie. Om te voorkomen dat aanvoerder Steven Stamkos zich zorgen zou maken over de prestaties van het team, explodeerde Brayden Point met veel potentie in de play-offs.

Brayden Point bewees met zijn kracht de unieke visie van Steven Stamkos. Hij was erg blij om zo'n uitstekende kapitein te ontmoeten. Wanneer Brayden Point de goedkope Tampa Bay Lightning shirt draagt, is hij erg blij om te kunnen concurreren met Steven Stamkos. Steven Stamkos had niet verwacht dat zijn afwezigheid het potentieel van Brayden Point zou waarmaken. Hij is erg blij dat de volgende groep uitstekende jonge spelers in het team is verschenen.