0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Belangrijke evenementen in ijshockey deze week
24 Nov

Belangrijke evenementen in ijshockey deze week

New Jersey Devils lanceerde op dit moment een nieuwe derde goedkopenhlshirts, wat ook een zeldzame situatie is voor het team in 40 jaar. Door de jaren heen zijn de goedkope New Jersey Devils shirt in een onveranderde stijl gebleven en ze zijn altijd van mening dat de huidige trui het meest geschikt is voor het team. Dit nieuwe shirt is vooral bedoeld om de vijf uitstekende gepensioneerde spelers van New Jersey Devils te herdenken. Het team is dankbaar voor hun bijdragen.

Naast de lancering van de nieuwe NHL shirt door New Jersey Devils deze week, trok het evenement van de Ice Hockey Against Cancer League ook de aandacht van fans. De laatste jaren hebben veel spelers door kanker moeite om hun dromen te realiseren. Een voorbeeld is Philadelphia Flyers-speler Oskar Lindblom. Oskar Lindblom worstelt al meer dan een jaar met de ziekte en nu trekt hij eindelijk weer het goedkope Philadelphia Flyers shirt aan. De jonge Oskar Lindblom wilde zijn dromen niet opgeven en zijn sterke overwinning op de ziekte maakte keer op keer indruk op iedereen.

In de Tampa Bay Lightning en Philadelphia Flyers-wedstrijd luidde Oskar Lindblom 200 carrièremijlpalen in. De korte speeltijd van Oskar Lindblom won enthousiast applaus van het publiek en iedereen gelooft dat zijn leven vanaf nu helemaal gezond zal zijn. Uiteindelijk slaagden de spelers van Philadelphia Flyers er niet in om Oskar Lindblom een ​​winnende wedstrijd te bezorgen. Ze verloren van Tampa Bay Lightning 0-4. Het mislukte spel is niet verschrikkelijk. De kracht van eenheid is sterk. De spelers van Philadelphia Flyers glimlachten en omhelsden hun teamgenoten om mensen aan te moedigen die tegen kanker vechten.