0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Auston Matthews neemt de mysteries van elke Tampa Bay Lightning-game onder de loep
22 Jun

Auston Matthews neemt de mysteries van elke Tampa Bay Lightning-game onder de loep

Het schema van de Tampa Bay Lightning dit jaar heeft fans altijd met ontzag achtergelaten, maar ze draaiden de rollen weer om in Game 3. De laatste keer dat Tampa Bay Lightning de New York Rangers versloeg in Game 3, veranderde het team de uitkomst en ging door naar de finale. Zal hetzelfde gebeuren met de Tampa Bay Lightning deze keer tegen Colorado Avalanche? Kunnen ze blijven winnen in Game 4. Elke wedstrijd in de Tampa Bay Lightning-play-offs dit seizoen was intens en fans hopen dat ze hun drie-turvendroom kunnen vervullen.

De meest opvallende speler in de NHL dit jaar was Auston Matthews, die de Hart Trophy mee naar huis nam. Auston Matthews is zeer vereerd om de goedkope Toronto Maple Leafs shirt te dragen om zijn droom na te jagen, en wat hij nu het meest wil doen, is kalmeren en de geheimen van Tampa Bay Lightning bestuderen. De Toronto Maple Leafs verloren van de Tampa Bay Lightning in de play-offs en Auston Matthews was overweldigd. De Tampa Bay Lightning is voor het derde jaar op rij doorgegaan naar de finale en Auston Matthews vindt dit een team dat het bestuderen waard is.

Nadat Cale Makar was geselecteerd als de beste verdedigende speler in de NHL, zei hij: ik geloof in de kracht van mijn teamgenoten en zij zullen samenwerken om de eindoverwinning te behalen. Cale Makar, vereerd met het ontvangen van de Norris Trophy, sprak met fans over wat een goedkope Colorado Avalanche shirt werkelijk betekent. Colorado Avalanche heeft al te lang niet meer deelgenomen aan de finale, en deze jonge spelers zullen voluit gaan naar het laatste slagveld. Colorado Avalanche is zich terdege bewust van de kracht van de Tampa Bay Lightning, en ze zullen hun match-up zorgvuldig plannen in Game 4.