0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Anaheim Ducks werd dit seizoen de nummer 1 in de divisie
18 Nov

Anaheim Ducks werd dit seizoen de nummer 1 in de divisie

Het NHL-team dat dit seizoen het meest is verbeterd, zijn de Anaheim Ducks, die momenteel op de eerste plaats in de divisie staan. Anaheim Ducks, die vorig jaar onderaan stond, had niet verwacht dat de ploeg dit seizoen zo goed zou presteren. Nadat Anaheim Ducks Washington Capitals met 3-2 versloeg, bevestigde iedereen hun kracht. Onder leiding van Ryan Getzlaf zijn de jonge spelers van Anaheim Ducks snel volwassen geworden. Iedereen bewondert deze geweldige kapitein enorm.

Ryan Getzlaf is al 18 jaar lid van de Anaheim Ducks en nam ook deel aan de Stanley Cup-finale van 2007. Ryan Getzlaf was een jonge kerel toen hij voor het eerst de goedkope Anaheim Ducks shirt aantrok, en nu is hij een volwassen en stabiele man van middelbare leeftijd geworden. Toen Ryan Getzlaf deze jonge spelers hard zag trainen, herinnerde hij zich dat hij zo gek was op het spel.

Anaheim Ducks van dit jaar heeft zo'n uitstekende prestatie en is onlosmakelijk verbonden met de inspanningen van elke speler, evenals de training van elke speler door coach Dallas Eakins. Elke speler heeft zijn favoriete NHL shirt en Ryan Getzlaf is een speler geboren voor de Anaheim Ducks. Het is 14 jaar geleden sinds de laatste keer dat de Anaheim Ducks de Stanley Cup wonnen, en Ryan Getzlaf hoopt de eer te behalen op 36-jarige leeftijd.